۱۳۸۹ فروردین ۲۱, شنبه

سیب زمینی هم سولانین دارد

سیب زمینی هم سولانین دارد و میزان کم سولانین موجب خوشمزگی سیب زمینی می شود ولی سولانین سیب زمینی جوانه زده وسبز ( وقتی زیر پوست سبز است) و سیب زمینی هایی که مدت زیادی انبار شده است بالا میرود وایجاد مسمومیت می کند.
درست است که در داروسازی از سولانین به عنوان مسکن و آرام بخش استفاده می کنند ولی میزان زیاد آن ایجاد آلرژی , تب , دل درد , سر گیجه , سردرد , گشادی مردمک چشم وسوزش درگلو می کند. بالا رفتن سولانین در سیب زمینی موجب تلخی آن می شود .
بیشتر مواد غذایی مفید در سیب زمینی درست در زیر پوست آن قرار دارد . اگر پیش از پختن آن را پوست بکنید مقدار بسیاری از مواد مغذی خود را از دست خواهد داد بنابراین وقتی می خواهید سیب زمینی را آب پز کنید پس از پخته شدن پوستش را بکنید .
سیب زمینی سر شار از ویتامین های ّB ّ و ّ C ّ است و پتاسیم فراوانی دارد .

هیچ نظری موجود نیست: